Reteta zilei: Mix de porc cu vita in crusta de bacon

Printeaza

Mix de porc cu vita in crusta de bacon din: ulei de masline, ceapa, usturoi, porc, vita, oua, cimbru, condimente, otet balsamic, pesmet, bacon.

 

 

Ingrediente: 

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 cană de ceapă cuburi
  • 6 căței de usturoi tocat
  • 1 kg carne tocata de porc
  • 1 kg de carne de vită tocata
  • 2 oua
  • 1 lingura cimbru proaspat tocat
  • 1 lingura condimente
  • 2 linguri otet balsamic
  • ½ ceasca pesmet
  • 10 felii de bacon

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C. Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.

Se adauga ceapa, gatiti timp de 4-5 minute, apoi se adauga usturoiul si gatiti pentru încă un minut.

Opriti focul si pastrati deoparte.

Adaugati carnea de porc, carnea de vita, ouă, cimbru, condimente friptură, oțet balsamic și pesmet intr-un castron mare.

Mix_de_porc_cu_vita_in_crusta_de_bacon
Se adauga ceapa si usturoiul, apoi folosiți mâinile pentru a combina totul.

Pe un suprafata de lucru aranjati feliile de bacon.

Mix_de_porc_cu_vita_in_crusta_de_bacon_02
Adaugati amestecul de carne.

Mix_de_porc_cu_vita_in_crusta_de_bacon_03
Înveliti carnea cu bacon.

Mix_de_porc_cu_vita_in_crusta_de_bacon_04

Transferati pe un gratar pe care l-ati asezat intr-o tava.

Mix_de_porc_cu_vita_in_crusta_de_bacon_05
Dati la cuptor timp de 1 oră.

Mix_de_porc_cu_vita_in_crusta_de_bacon_06
Lăsati să se odihnească timp de 10 minute înainte de taiere.

Taiati si serviti.

Mix_de_porc_cu_vita_in_crusta_de_bacon_07

Mix de porc cu vita in crusta de bacon

 

Mix_de_porc_cu_vita_in_crusta_de_bacon_07

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Friptura de vita cu bacon si boia

Friptura de vita cu bacon si boia din: antricoate de vită, ceapă, mujdei (sau căţei de usturoi tăiaţi), bacon, vin roşu, pătrunjel verde, ulei, smântână, boia, sare, piper.   Ingrediente:  4 antricoate de vită de 250 g fiecare 100 g ceapă tăiată 50 g mujdei (sau căţei de usturoi tăiaţi) 100 g bacon tăiat feliuţe 100 […]

Muschi de vita invelit in bacon cu aroma de cimbru

Muschi de vita invelit in bacon cu aroma de cimbru din: unt, muschi de vita, ceapa, sos de hrean, vin rosu, supa de vita, amidon, jeleu de coacaze, prosciutto, patrunjel, cimbru. Ingrediente:  50g de unt 900g muşchi de vită, tăiat din mijlocul bucăţii de carne, pentru a avea o qrosime uniformă 400g de ceapă, tăiată […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata 🙂 Chiar imi place

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.