Stufat cu ficat de vitel

Printeaza

Stufat cu ficat de vitel din: ficat de vitel, ceapa, sare, piper, unt, faina, vin, dafin, patrunjel, smantana.

Ingrediente:

  • 1 ficat de vitel (500 g)
  • 4-5 cepe
  • sare
  • piper
  • 50 g unt î
  • 1 lingură făină
  • 1 pahar cu vin alb
  • 1 foaie de dafin
  • pătrunjel verde
  • smântână

 

Mod de preparare:

Topeşti untul şi căleşti ceapa, curăţată şi tăiată julien. Adaugi fă­ina, amesteci şi apoi aşezi ficatul deasupra.

Intorci ficatul pe toate părţile să se rumenească bine.

Adaugi vinul, sare, piper, foaia de dafin şi acoperi cu un capac. Laşi să fiarbă înăbuşit până ce ficatul este bine pătruns.

Ficatul, tăiat fe­lii îl serveşti cu sosul strecurat, cu pătrunjel verde şi smântână.

 

Stufat cu ficat de vitel

Stufat cu ficat de vitel

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.