Sufleu de carne cu maghiran
PrinteazaSufleu de carne cu maghiran din: carne de vita, maghiran, unt, ou, gris, morcov, sare.
Ingrediente:
- 150 g carne de vită
- maghiran
- 1 linguriţă unt
- 1 ou
- 1 lingură griş
- 1 morcov mic
- sare
Mod de preparare:
Sufleu de carne cu maghiran: Fierbi carnea în apă şi apoi o treci de 2-3 ori prin maşina de tocat. O amesteci cu 2 linguri din zeama în care a fiert, pui morcovul tăiat fideluţă şi grisul. Potriveşti de sare şi maghiran şi la sfârşit încorporezi albuşul bătut spumă.
Pui compoziţia într-un vas mai mic uns cu unt, ungi sufleul cu gălbenuşul de ou şi-l dai la cuptor pe baie de aburi.
După ce s-a copt, îl răstorni pe o farfurie. In funcţie de gust, îl poţi stropi cu 2 linguriţe de smântână cu concentraţie mică de grăsime.
Pofta buna!
A iesit bun sufleul de carne?