Sufleu de carne cu maghiran

Printeaza

Sufleu de carne cu maghiran din: carne de vita, maghiran, unt, ou, gris, morcov, sare.

 

Ingrediente:

  • 150 g carne de vită
  • maghiran
  • 1 linguriţă unt
  • 1 ou
  • 1 lingură griş
  • 1 morcov mic
  • sare

 

Mod de preparare:

Sufleu de carne cu maghiran: Fierbi carnea în apă şi apoi o treci de 2-3 ori prin maşina de tocat. O amesteci cu 2 lin­guri din zeama în care a fiert, pui morcovul tăiat fideluţă şi grisul. Potriveşti de sare şi maghiran şi la sfârşit încorporezi albuşul bătut spumă.

Pui compoziţia într-un vas mai mic uns cu unt, ungi sufleul cu gălbenuşul de ou şi-l dai la cuptor pe baie de aburi.

După ce s-a copt, îl răstorni pe o far­furie. In funcţie de gust, îl poţi stropi cu 2 linguriţe de smântână cu concentraţie mică de grăsime.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Angela Constantin

    A iesit bun sufleul de carne?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.