Pasta de peste cu ceapa

Printeaza

Pasta de peste cu ceapa din: conserve de peste, ceapa, margarina, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 conserve de peşte în ulei
  • 1 ceapă
  • 100 g măr­gărina
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Peştele se scurge de ulei, se pasează, se freacă cu margarina până se omogenizează, se adaugă zeamă de lămâie, sare şi piper, după gust.

La sfârşit se adaugă ceapa tocată mărunt.

Se folo­seşte la sandvişuri.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Rosii umplute cu pasta de peste si verdeata

Rosii umplute cu pasta de peste si verdeata din: rosii, peste, orez, ulei, sare, morcov, verdeata, iaurt. Ingrediente: 3-4 roşii mijlocii 100 g carne de peşte fără oase 1 lingură cu orez fiert 1 linguriţă cu ulei sare 1 morcov ras verdeaţă iaurt   Mod de preparare: Spălaţi roşiile, decupaţi codiţele şi scoateţi-le miezul, lăsaţi-le să […]

Oua umplute cu pasta de peste si verdeata

Oua umplute cu pasta de peste si verdeata din: oua, pasta de peste, unt, lamaie, patrunjel, arpagic, tarhon. Ingrediente: ouă fierte tari pastă de peşte (la tub sau cutie) unt lamaie pătrunjel arpagic tarhon frunze de lăptucă (salată verde)   Mod de preparare: Se zdrobesc gălbenuşurile şi se amesteca omogen cu pasta de peşte, puţin […]

 

Tartine cu pasta de peste (sardele)

Tartine cu pasta de peste (sardele) din: peste in ulei (sardele), unt sau margarina, castraveciori murati, piper. Ingrediente: 1 conservă peşte în ulei (de preferat sardele) 4 linguri unt sau margarină 1-2 castraveciori muraţi piper   Mod de preparare: Se pasează peştele, eliminând eventualele oase. Se adaugă untul şi se freacă amestecul. In final se […]

 

Briose pufoase cu pasta de peste

Briose pufoase cu pasta de peste din: oua, praf de copt, faina, piper, sare, lapte, unt, ton sau sardele, mustar, ceapa, sunca, castravecior in otet, patrunjel, lamaie. Ingrediente: Pentru brioşe: 3 ouă 1/2 plic praf de copt 6 linguri făină piper sare 50 ml lapte Pentru pasta de peşte: 50 g unt 1 gălbenuş fiert […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.