Rosii umplute cu pasta de peste si verdeata din: rosii, peste, orez, ulei, sare, morcov, verdeata, iaurt. Ingrediente: 3-4 roşii mijlocii 100 g carne de peşte fără oase 1 lingură cu orez fiert 1 linguriţă cu ulei sare 1 morcov ras verdeaţă iaurt Mod de preparare: Spălaţi roşiile, decupaţi codiţele şi scoateţi-le miezul, lăsaţi-le să […]
Pasta de peste cu ceapa
PrinteazaPasta de peste cu ceapa din: conserve de peste, ceapa, margarina, lamaie, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 conserve de peşte în ulei
- 1 ceapă
- 100 g mărgărina
- zeamă de lămâie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Peştele se scurge de ulei, se pasează, se freacă cu margarina până se omogenizează, se adaugă zeamă de lămâie, sare şi piper, după gust.
La sfârşit se adaugă ceapa tocată mărunt.
Se foloseşte la sandvişuri.
Pofta buna!
Oua umplute cu pasta de peste si verdeata
Oua umplute cu pasta de peste si verdeata din: oua, pasta de peste, unt, lamaie, patrunjel, arpagic, tarhon. Ingrediente: ouă fierte tari pastă de peşte (la tub sau cutie) unt lamaie pătrunjel arpagic tarhon frunze de lăptucă (salată verde) Mod de preparare: Se zdrobesc gălbenuşurile şi se amesteca omogen cu pasta de peşte, puţin […]
Tartine cu pasta de peste (sardele)
Tartine cu pasta de peste (sardele) din: peste in ulei (sardele), unt sau margarina, castraveciori murati, piper. Ingrediente: 1 conservă peşte în ulei (de preferat sardele) 4 linguri unt sau margarină 1-2 castraveciori muraţi piper Mod de preparare: Se pasează peştele, eliminând eventualele oase. Se adaugă untul şi se freacă amestecul. In final se […]
Briose pufoase cu pasta de peste
Briose pufoase cu pasta de peste din: oua, praf de copt, faina, piper, sare, lapte, unt, ton sau sardele, mustar, ceapa, sunca, castravecior in otet, patrunjel, lamaie. Ingrediente: Pentru brioşe: 3 ouă 1/2 plic praf de copt 6 linguri făină piper sare 50 ml lapte Pentru pasta de peşte: 50 g unt 1 gălbenuş fiert […]