Prajitura cu nuca si cacao
PrinteazaPrajitura cu nuca si cacao din: faina, cacao, zahar, nuca, apa, margarina.
Crema:
- 3 linguri de făină
- 2 linguri de cacao
- 3-4 linguri de zahăr
- 1 cană de nucă pisată
- 1 1/2 cană de apă
- 125 g margarină
Mod de preparare:
Se amestecă făina, zahărul, nucile şi cacaoa, se adaugă apa şi se piine la foc mic. Se fierbe până ce compoziţia se îngroaşă, mestecându-se continuu, se ia de pe foc şi se adaugă margarina.
Foile: 14 linguri zahăr, 14 linguri ulei, 14 linguri apă caldă, arome, făină cât cuprinde
Se amestecă toate ingredientele, se face un aluat consistent care se frământă. Se împarte în cinci foi. Foile se coc pe dosul tăvii.
Pe un platou se aşază prima foaie, se adaugă un strat de cremă, se continuă la fel cu toate foile, terminându-se cu un strat de cremă
Pofta buna!
Numai sanatate curata pui pe site :)))))