Prajitura cu nuca si cacao

Printeaza

Prajitura cu nuca si cacao din: faina, cacao, zahar, nuca, apa, margarina.

Ingrediente:Prajitura cu nuca si cacao

Crema:

  • 3 linguri de făină
  • 2 linguri de cacao
  • 3-4 linguri de zahăr
  • 1 cană de nucă pisată
  • 1 1/2 cană de apă
  • 125 g margarină

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina, zahărul, nucile şi cacaoa, se adaugă apa şi se piine la foc mic. Se fierbe până ce compoziţia se îngroaşă, mestecându-se con­tinuu, se ia de pe foc şi se adaugă margarina.

Foile: 14 linguri zahăr, 14 linguri ulei, 14 lin­guri apă caldă, arome, făină cât cuprinde

Se amestecă toate ingredientele, se face un aluat consistent care se frământă. Se împarte în cinci foi. Foile se coc pe dosul tăvii.

Pe un platou se aşază prima foaie, se adaugă un strat de cremă, se continuă la fel cu toate foile, terminându-se cu un strat de cremă

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Numai sanatate curata pui pe site :)))))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.