Recado de adobo

Printeaza

Recado de adobo din: piper, oregano, usturoi, cuisoare, chimion, coriandru, sofran, scortisoara, sare, suc de portocale.

preparat specific mexican

Ingrediente:Recado de adobo

  • o lingură de piper
  • 12 frun­ze de oregano sau o lingură de oregano uscat tocat
  • o căpăţână mică de usturoi fript pe grătar
  • 6 cuişoare
  • o linguriţă plină de chimion măcinat
  • o linguriţă de seminţe de coriandru
  • puţin şofran
  • o lin­gură de scorţişoară măcinată
  • o linguriţă de sare
  • sucul de la o portocală medie sau 1/4 de cană de suc de grepfrut

 

Mod de preparare:

Intr-un mixer, blender sau piuă se mixează piperul, oregano, ustu­roiul, chimionul, coriandrul, şofranul, cuişoarele, scorţişoara şi sarea.

Adăugaţi suc peste acest amestec, apoi lăsaţi-l să se usuce înainte de a-l pune în borcan. Se păstrează în frigider.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.