Reteta sos de ou

Printeaza

Reteta sos de ou din: galbenus, vin alb, unt, lamaie, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 3 gălbenuşuri
  •  3 linguri cu vin alb
  • 1/2 ceşcuţă cu unt toptit
  • 1/2 lămâie
  •  sare
  •  piper

 

Mod de preparare:

Aşază un castron deasupra unui vas cu apă fierbinte. Pune gălbenuşurile şi vinul şi bate energic pentru ca ouăle să nu se închege, iar sosul să devină spumos.

Incorporează treptat untul topit, amestecând uşor. Condimentează cu un praf de sare şi piper proaspăt măcinat.

La final, toarnă sucul de la o jumătate de lămâie.

Păstrează-l la cald până la servire.

 

Reteta sos de ou

Reteta_sos_de_ou

 

 

 

 

 

 

Savurati!

 

 

Tiramisu cu Mascarpone și Friscă – Rețetă Delicioasă și Ușor de Preparat

Tiramisu cu Mascarpone și Friscă – Rețetă Delicioasă și Ușor de Preparat mascarpone, frisca, oua, zahar, biscuiti, cafea espresso, lichior de cafea, cacao pudra.   Ingrediente: 250g mascarpone 200ml friscă lichidă 3 ouă 100g zahăr 1 pachet de biscuiți savoiardi 120ml cafea espresso 30ml lichior de cafea (opțional) Cacao pudră pentru decor   Mod de […]

Capsuni – Beneficii pentru sanatate, contraindicatii si retete

Capsuni – Beneficii pentru sanatate, contraindicatii si retete. Capsunile sunt fructe delicioase și populare, cunoscute pentru aroma lor dulce și gustul lor răcoritor. Ele provin de la planta Fragaria, care face parte din familia Rosaceae. Capsunile pot fi cultivate în grădini sau în sere și sunt apreciate pentru versatilitatea lor în bucătărie, fiind folosite în […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.