Salata cu pastrav afumat si mustar
PrinteazaSalata cu pastrav afumat si mustar din: fasole verde, salata, pastrav, crutoane, ulei de masline, mustar.
- 200 g de fasole verde, tăiată
- 1 căpăţână de salată romaine
- 250 g de păstrăv afumat
- 50 g de crutoane
- 3 linguri ulei de măsline
- 1 lingură de muştar cu boabe coaja rasă
- sucul de la 1 lămâie
Mod de preparare:
Se pune fasolea în apă clocotită, uşor sărată, şi se fierbe 3-4 minute, până când devine puţin moale. Se scurge şi se împrospătează sub jet de apă rece.
Se scoate într-un castron pentru servit, se adaugă salata, păstrăvul şi crutoanele. Se amestecă uleiul cu muştarul, coaja şi zeama de lămâie.
Se asezonează, apoi se stropeşte salata cu sosul de muştar. Se amestecă totul cu grijă şi se serveşte imediat.
Salata cu pastrav afumat si mustar
Pofta buna!