Salata cu pastrav afumat si mustar

Printeaza

Salata cu pastrav afumat si mustar din: fasole verde, salata, pastrav, crutoane, ulei de masline, mustar.

Ingrediente:Salata_cu_pastrav_afumat_si_mustar

  • 200 g de fasole verde, tăiată
  • 1 căpăţână de salată romaine
  • 250 g de păstrăv afumat
  • 50 g de crutoane
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură de muştar cu boabe coaja rasă
  •  sucul de la 1 lămâie

 

Mod de preparare:

Se pune fasolea în apă clocotită, uşor sărată, şi se fierbe 3-4 minute, până când devine puţin moale. Se scurge şi se împrospătează sub jet de apă rece.

Se scoate într-un castron pentru servit, se adaugă salata, păstrăvul şi crutoanele. Se amestecă uleiul cu muştarul, coaja şi zeama de lămâie.

Se asezonează, apoi se stropeşte salata cu sosul de muştar. Se amestecă totul cu grijă şi se serveşte imediat.

Salata cu pastrav afumat si mustar

Salata_cu_pastrav_afumat_si_mustar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.