Gogonele Murate – Cum să prepari gogonele delicioase acasă din: gogonele, apa, sare, otet, boabe de piper, hamei, frunze de dafin, usturoi. Gogonelele murate sunt o gustare delicioasă și tradițională. Această rețetă simplă vă va arăta cum să pregătiți gogonele murate crocante și aromate chiar în bucătăria dumneavoastră. Descoperiți secretul gustului autentic al gogonelilor murati […]
Piept de pui cu sparanghel
PrinteazaPiept de pui cu sparanghel din: piept de pui, sparanghel, vin, iaurt, unt, sare, piper, bacon.
Ingrediente:
- 500 g piept de pui
- 1 borcan sparanghel
- 100 ml vin alb
- 50 g iaurt grecesc
- 1 linguriţă unt
- sare
- piper
- 100 g bacon
Mod de prepaarare:
Piept de pui cu sparanghel: Pieptul de pui îl tai fâşii, pe care le tragi la tigaie în unt, adăugând şi baconul tăiat cubuleţe.
Când şi-au schimbat culoarea, adaugi vinul, mai laşi pe foc 6-7 minute,după care pui sparanghelul tăiat bucăţi mari.
Adaugi apoi iaurtul, sare şi piper după gust şi mai laşi pe foc 2-3 minute.
Pofta buna!
Acidul Citric sau Sarea de Lămâie: Beneficii, Contraindicații și Istorie
Acidul citric, cunoscut și sub numele de sarea de lămâie, este o substanță chimică organică cu multiple utilizări în industrie și bucătărie. Acest compus a fost folosit de-a lungul istoriei pentru a conferi gust și aromă alimentelor, dar are și beneficii semnificative pentru sănătate. În […]