Piept de pui cu sparanghel

Printeaza

Piept de pui cu sparanghel din: piept de pui, sparanghel, vin, iaurt, unt, sare, piper, bacon.

 

Ingrediente:

  • 500 g piept de pui
  • 1 borcan sparanghel
  • 100 ml vin alb
  • 50 g iaurt grecesc
  • 1 linguriţă unt
  • sare
  • piper
  • 100 g bacon

 

Mod de prepaarare:

Piept de pui cu sparanghel: Pieptul de pui îl tai fâşii, pe care le tragi la tigaie în unt, adăugând şi baconul tăiat cubuleţe.

Când şi-au schimbat culoarea, adaugi vinul, mai laşi pe foc 6-7 minute,după care pui sparanghelul tăiat bucăţi mari.

Adaugi apoi iaurtul, sare şi piper după gust şi mai laşi pe foc 2-3 minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Gogonele Murate – Cum să prepari gogonele delicioase acasă

Gogonele Murate – Cum să prepari gogonele delicioase acasă din: gogonele, apa, sare, otet, boabe de piper, hamei, frunze de dafin, usturoi. Gogonelele murate sunt o gustare delicioasă și tradițională. Această rețetă simplă vă va arăta cum să pregătiți gogonele murate crocante și aromate chiar în bucătăria dumneavoastră. Descoperiți secretul gustului autentic al gogonelilor murati […]

Acidul Citric sau Sarea de Lămâie: Beneficii, Contraindicații și Istorie

Acidul citric, cunoscut și sub numele de sarea de lămâie, este o substanță chimică organică cu multiple utilizări în industrie și bucătărie. Acest compus a fost folosit de-a lungul istoriei pentru a conferi gust și aromă alimentelor, dar are și beneficii semnificative pentru sănătate. În […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.