Tagliatelle cu nuca si spanac

Printeaza

Tagliatelle cu nuca si spanac din: spanac, tagliatelle, nuci, smantana, parmezan, usturoi, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Tagliatelle cu nuca si spanac

  • 200 g spanac
  • 400 g tagliatelle
  • 100 g nuci
  • 250 ml smântână
  • 50 g parmezan
  • 3 căţei de usturoi
  • ulei de măsline
  • piper proaspăt măcinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi spanacul de codiţe şi îl opăreşti în apă cu sare, după care îl pui la scurs. Fierbi pastele al dente.

Tai mărunt nuca şi feliezi usturoiul, apoi le rumeneşti într-o tigaie în care ai încins o lingură de ulei de măsline. Torni smântână şi o aduci la temperatura de fier­bere.

Pui deasupra spanacul tocat şi amesteci. Adaugi sare şi piper, după care pastele scurse. Le laşi pe foc 2-3 minute amestecând des.

Serveşti tagliatellele cu par­mezan ras, presărat deasupra.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.