Tagliatelle cu nuca si spanac
PrinteazaTagliatelle cu nuca si spanac din: spanac, tagliatelle, nuci, smantana, parmezan, usturoi, ulei de masline, sare, piper.
- 200 g spanac
- 400 g tagliatelle
- 100 g nuci
- 250 ml smântână
- 50 g parmezan
- 3 căţei de usturoi
- ulei de măsline
- piper proaspăt măcinat
- sare
Mod de preparare:
Cureţi spanacul de codiţe şi îl opăreşti în apă cu sare, după care îl pui la scurs. Fierbi pastele al dente.
Tai mărunt nuca şi feliezi usturoiul, apoi le rumeneşti într-o tigaie în care ai încins o lingură de ulei de măsline. Torni smântână şi o aduci la temperatura de fierbere.
Pui deasupra spanacul tocat şi amesteci. Adaugi sare şi piper, după care pastele scurse. Le laşi pe foc 2-3 minute amestecând des.
Serveşti tagliatellele cu parmezan ras, presărat deasupra.
Pofta buna!