Raita cu legume

Printeaza

Raita cu legume din: iaurt, ceapa, rosii, castravete, boia, mix condimente, sare, coriandru.

Ingrediente:Raita_cu_legume

  • 400 g iaurt integral
  • 2 cepe
  • 3 roşii
  • 1/2 de castravete de salată (Fabio)
  • 1 linguriţă de boia iute
  • 1 linguriţă de mix de condimente garam maşala
  • sare
  • 1 lingură de frunze tocate de coriandru

Mod de preparare:

Iaurtul se amestecă cu puţină apă până când se omogenizează. Ceapa se curăţă şi se taie cubuleţe.

Roşiile se spală, se taie în două şi se curăţă de cotor şi de seminţe. Pulpa se taie mărunt. Se spală castravetele, se descojeşte şi se taie, de asemenea, în bucăţele fine. Ambele se încorporează apoi în iaurt.

Se înglobează cu grijă şi boiaua, mixul de condimente şi coriandrul, apoi compoziţia se sărează după gust. Salata se ţine circa o oră la frigider pentru a se aromatiza.

Se serveşte cu coriandru presărat pe deasupra.

Raita cu legume

Raita_cu_legume

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun, imi place mult

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.