Raita cu legume
PrinteazaRaita cu legume din: iaurt, ceapa, rosii, castravete, boia, mix condimente, sare, coriandru.
- 400 g iaurt integral
- 2 cepe
- 3 roşii
- 1/2 de castravete de salată (Fabio)
- 1 linguriţă de boia iute
- 1 linguriţă de mix de condimente garam maşala
- sare
- 1 lingură de frunze tocate de coriandru
Mod de preparare:
Iaurtul se amestecă cu puţină apă până când se omogenizează. Ceapa se curăţă şi se taie cubuleţe.
Roşiile se spală, se taie în două şi se curăţă de cotor şi de seminţe. Pulpa se taie mărunt. Se spală castravetele, se descojeşte şi se taie, de asemenea, în bucăţele fine. Ambele se încorporează apoi în iaurt.
Se înglobează cu grijă şi boiaua, mixul de condimente şi coriandrul, apoi compoziţia se sărează după gust. Salata se ţine circa o oră la frigider pentru a se aromatiza.
Se serveşte cu coriandru presărat pe deasupra.
Raita cu legume
Pofta buna!
Foarte bun, imi place mult