Pui cu rosii si rozmarin

Printeaza

Pui cu rosii si rozmarin din: pulpe de pui, usturoi, rosii, vin, ceapa, bulion, rozmarin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pui_cu_rosii_si_rozmarin

  • 4 pulpe întregi de pui
  • 4 căţei usturoi
  • 6 roşii
  • 200 ml vin alb
  • 2 cepe
  • o linguriţă bulion
  • 1/2 linguriţă rozmarin uscat
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In ulei încins se pun la călit usturoiul tăiat feliuţe şi ceapa tocată. Se adaugă carnea porţionată şi se lasă pe foc pentru a-şi schimba culoarea.

Se adaugă bulionul desfăcut cu putină apă, roşiile tăiate felii, rozmarinul, sare şi piper. Se toarnă vinul, eventual se completează cu apă şi se lasă la fiert sub capac pentru 30 de minute.

Pui cu rosii si rozmarin

Pui_cu_rosii_si_rozmarin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.