Pui cu rosii si rozmarin
PrinteazaPui cu rosii si rozmarin din: pulpe de pui, usturoi, rosii, vin, ceapa, bulion, rozmarin, ulei, sare, piper.
- 4 pulpe întregi de pui
- 4 căţei usturoi
- 6 roşii
- 200 ml vin alb
- 2 cepe
- o linguriţă bulion
- 1/2 linguriţă rozmarin uscat
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
In ulei încins se pun la călit usturoiul tăiat feliuţe şi ceapa tocată. Se adaugă carnea porţionată şi se lasă pe foc pentru a-şi schimba culoarea.
Se adaugă bulionul desfăcut cu putină apă, roşiile tăiate felii, rozmarinul, sare şi piper. Se toarnă vinul, eventual se completează cu apă şi se lasă la fiert sub capac pentru 30 de minute.
Pui cu rosii si rozmarin
Pofta buna!