Galuste de cartofi prajite

Printeaza

Galuste de cartofi prajite din: gnocchi, unt, sare, piper, rosii, spanac.

Ingrediente:Galuste de cartofi prajite

  • o pungă gnocchi de cartofi
  • 3 linguri unt
  • sare
  • piper

Pentru sos:

  • 8 linguri unt
  • 5 roşii uscate
  • 450 g spanac decongelat
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pune apă cu sare la fiert si, când clocoteşte, se pun găluştele de cartofi si se lasă să fiarbă un minut.

Intre timp, se pune la topit câte o lingură de unt din cele trei şi cu o spumieră se adaugă găluşte de cartofi într-un singur strat.

Se presară cu sare şi piper şi se scutură tigaia, apoi se scot. Se procedează la fel pentru toate găluştele de cartofi.

Apoi, pentru sos, cele 8 linguri de unt se topesc, se pun roşiile si spanacul şi se lasă 2-3 minute pe foc. Se toarnă sosul peste găluşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.