Pui la gratar cu ananas din: piept de pui, ananas, zahar, ardei, sos de soia, miere, ulei. Ingrediente: 2 piepţi de pui 1 ananas sau o conservă mare de ananas 2 linguri cu zahăr brun Pentru marinada: 1 ardei iute roşu 2 linguri cu sos de soia 1 lingură cu miere 2 linguri cu ulei […]
Ananas pe gratar
PrinteazaAnanas pe gratar din: ananas, lapte de cocos, ulei de rapita, miere.
- 1 ananas
- 75 ml lapte de cocos
- 3 linguri de ulei de rapiţă
- 6 linguri de miere
Mod de preparare:
Se îndepărtează cotorul ananasului, apoi se curăţă cu grijă coaja.
Pulpa se taie în felii groase de 1,5 cm, după care se îndepărtează partea tare din mijloc.
Feliile de ananas se pun pe farfurii, se stropesc cu lapte de cocos şi se lasă 30 de minute la marinat.
La final, se scurg bine şi se usucă prin tamponare.
Feliile de ananas se ung apoi cu ulei şi se prăjesc 6-8 minute pe grătarul încins sau în tăviţe pentru grătar.
Se întorc de mai multe ori.
Se încinge mierea. Feliile se distribuie pe farfurii, iar pe deasupra se toarnă mierea lichidă. Ananasul prăjit poate fi servit şi cu frişcă.
Ananas pe gratar
Ananas la gratar cu iaurt si fistic
Ananas la gratar cu iaurt si fistic din: ananas, iaurt, miere, lapte, fistic. Ingrediente: 1 ananas tăiat în bucăţi lungi (degetele) 1 iaurt mic 1 lingură cu miere 2 linguri cu lapte 1 ceşcuţă de fistic pisat Mod de preparare: Tine pe grătarul încins bucăţelele de ananas, câte 3-4 minute pe fiecare parte, până […]
Sandwich cu pui la gratar, branza si ananas
Sandwich cu pui la gratar, branza si ananas din: piept de pui dezosat şi degresat, sos Teriyaki, branză elveţiană, ananas, chifle din făină integrală, ceapă roşie, ardei iute. Ingrediente: 4 bucăţi de piept de pui dezosat şi degresat (120-170 g fiecare) sos Teriyaki 4 felii de branză elveţiană 4 felii de ananas (ccal cm […]
Pofta buna!