Pulpe de pui cu fenicul

Printeaza

Pulpe de pui cu fenicul din: pulpe de pui, ciuperci, fenicul, pastai, pastarnac, sare, piper, ulei.

 

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui (de 200 g)
  • 200 g ciuperci champignon mari
  • 100 g fenicul
  • 100 g păstăi de mazăre dulce
  • 100 g păstârnac
  • sare
  • piper
  • praf de ardei
  • praf de muştar
  • 2-3 linguri ulei de arahide sau ulei de susan

 

Mod de preparare:

Se spală pulpele de pui, se lasă la scurs şi se crestează in cruce: Se curăţă ciupercile şi se taie rondele.

Se curăţă feniculul, se spală şi se taie rondele. Frunzele se pun alături pentru ornare.

Se rup vârfurile păstăilor de mazăre şi se spală. Se curăţă păstârnacul şi se taie rondele.

Se freacă bine pulpele de pui cu condimente şi se prăjesc pe ambele părţi în ulei.

Se aşază legumele intr-un coş de bambus. Se adaugă pulpele de pui şi se lasă împreună la înăbuşit în wok 15-20 de minute.

Se aşază pulpele de pui pe farfurii împreună cu legumele şi se servesc cu garnitură de verdeaţă de fenicul.

 

Pulpe de pui cu fenicul

Pulpe_de_pui_cu_fenicul

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.