Pulpe de pui cu fenicul
PrinteazaPulpe de pui cu fenicul din: pulpe de pui, ciuperci, fenicul, pastai, pastarnac, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui (de 200 g)
- 200 g ciuperci champignon mari
- 100 g fenicul
- 100 g păstăi de mazăre dulce
- 100 g păstârnac
- sare
- piper
- praf de ardei
- praf de muştar
- 2-3 linguri ulei de arahide sau ulei de susan
Mod de preparare:
Se spală pulpele de pui, se lasă la scurs şi se crestează in cruce: Se curăţă ciupercile şi se taie rondele.
Se curăţă feniculul, se spală şi se taie rondele. Frunzele se pun alături pentru ornare.
Se rup vârfurile păstăilor de mazăre şi se spală. Se curăţă păstârnacul şi se taie rondele.
Se freacă bine pulpele de pui cu condimente şi se prăjesc pe ambele părţi în ulei.
Se aşază legumele intr-un coş de bambus. Se adaugă pulpele de pui şi se lasă împreună la înăbuşit în wok 15-20 de minute.
Se aşază pulpele de pui pe farfurii împreună cu legumele şi se servesc cu garnitură de verdeaţă de fenicul.
Pulpe de pui cu fenicul
Pofta buna!