Fursecuri cu cartofi

Printeaza

Fursecuri cu cartofi din: oua, cartof, banane, zahar, sare, fulgi de nuca de cocos, unt de arahide.

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 1 cartof dulce mare
  • 2 banane mari, bine coapte
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 1 vârf de cuţit de sare
  • 3-4 linguri fulgi de nuca de cocos
  • 1 lingură unt de arahide

 

Mod de preparare:

Decojeşti cartoful dulce şi îl tai în cubuleţe pe care le fierbi până se înmoaie. Scurgi cartoful dulce şi îl zdrobeşti.

Amesteci în blender (sau cu mixerul vertical) piureul de cartof cu fulgii de cocos, ouăle bătute cu zahărul şi sarea, precum şi cu bananele, de asemenea zdrobite sub formă de piure.

In tava tapetată cu hârtie de coprt, pui cu linguriţa compoziţie, la distanţă de 4-5 cm. Coci fursecurile la foc mediii spre iute, în cuptorul bine încălzit, pentru aproximativ 15 minute.

După 10 minute de coacere, urmăreşte să nu se rumenească prea tare. Le desprinzi de hârtie după 3-4 minute, cu lama cuţitului şi le laşi pe un grătar metalic, până se răcesc complet.

Fursecuri cu cartofi

Fursecuri_cu_cartofi

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.