Porumb cu Maioneză, Brânză, Chili și Lime – Elote, Rețeta Tradițională – Ghid Complet. Elote, adesea descris ca fiind inima și sufletul mâncării stradale din Mexic, este mult mai mult decât simplul porumb pe care îl cunoaștem. Este o expresie a istoriei, culturii și inovației culinare mexicane, un fel de mâncare care a traversat epoci, […]
Fursecuri cu cartofi
PrinteazaFursecuri cu cartofi din: oua, cartof, banane, zahar, sare, fulgi de nuca de cocos, unt de arahide.
Ingrediente:
- 4 ouă
- 1 cartof dulce mare
- 2 banane mari, bine coapte
- 1 plic zahăr vanilat
- 1 vârf de cuţit de sare
- 3-4 linguri fulgi de nuca de cocos
- 1 lingură unt de arahide
Mod de preparare:
Decojeşti cartoful dulce şi îl tai în cubuleţe pe care le fierbi până se înmoaie. Scurgi cartoful dulce şi îl zdrobeşti.
Amesteci în blender (sau cu mixerul vertical) piureul de cartof cu fulgii de cocos, ouăle bătute cu zahărul şi sarea, precum şi cu bananele, de asemenea zdrobite sub formă de piure.
In tava tapetată cu hârtie de coprt, pui cu linguriţa compoziţie, la distanţă de 4-5 cm. Coci fursecurile la foc mediii spre iute, în cuptorul bine încălzit, pentru aproximativ 15 minute.
După 10 minute de coacere, urmăreşte să nu se rumenească prea tare. Le desprinzi de hârtie după 3-4 minute, cu lama cuţitului şi le laşi pe un grătar metalic, până se răcesc complet.
Fursecuri cu cartofi
Pofta buna!
Porumb cu Maioneză, Brânză, Chili și Lime – Elote, Rețeta Tradițională – Ghid Complet