Mic dejun la tigaie

Printeaza

Mic dejun la tigaie din: cartofi, oua, mazare, ardei, ceapa, bulion, ulei.

Ingrediente:

  • 4 cartofi
  • 3 ouă
  • 100 g mazăre din conservă
  • 1 ardei gras
  • 1/2 ceapă
  • 150 ml bulion
  • 2-3 linguri ulei

 

Mod de preparare Mic dejun la tigaie:

Cureţi cartofii, îi tai în cuburi şi îi fierbi. îi scurgi şi îi laşi să se răcească. Cureţi ardeiul şi ceapa şi le tai mărunt.

Le căleşti în ulei, iar după ce se înmoaie, le presari cu sare şi piper.

Adaugi apoi bulionul, mazărea şi cartofii şi le laşi pe foc pentru 15 minute, până scade bulionul.

Faci 3 adâncituri în sosul de legume şi torni în fiecare conţinutul câte unui ou.

Acoperi tigaia cu capacul şi o introduci în cuptor pentru 5-7 minute, până se încheagă ouăle.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.