Mic dejun la tigaie

Printeaza

Mic dejun la tigaie din: cartofi, oua, mazare, ardei, ceapa, bulion, ulei.

Ingrediente:

  • 4 cartofi
  • 3 ouă
  • 100 g mazăre din conservă
  • 1 ardei gras
  • 1/2 ceapă
  • 150 ml bulion
  • 2-3 linguri ulei

 

Mod de preparare Mic dejun la tigaie:

Cureţi cartofii, îi tai în cuburi şi îi fierbi. îi scurgi şi îi laşi să se răcească. Cureţi ardeiul şi ceapa şi le tai mărunt.

Le căleşti în ulei, iar după ce se înmoaie, le presari cu sare şi piper.

Adaugi apoi bulionul, mazărea şi cartofii şi le laşi pe foc pentru 15 minute, până scade bulionul.

Faci 3 adâncituri în sosul de legume şi torni în fiecare conţinutul câte unui ou.

Acoperi tigaia cu capacul şi o introduci în cuptor pentru 5-7 minute, până se încheagă ouăle.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Chipsuri de Kale la Cuptor

Chipsuri de Kale la Cuptor din: kale, ulei, sare de mare, pudra de usturoi. Chipsurile de kale la cuptor reprezintă o alternativă sănătoasă și delicioasă la snack-urile tradiționale. Kale, cunoscut și sub numele de varză creță, este o sursă excelentă de vitamine, minerale și antioxidanți, transformând această gustare simplă într-o alegere nutritivă pentru orice moment […]

 

Ceai de Coada-Calului cu Gălbenele

Ceai de Coada-Calului cu Gălbenele din: coada calului, galbenele, apa, miere. Această infuzie nu doar că încântă simțurile cu aroma sa delicată, dar oferă și un boost de nutrienți esențiali pentru menținerea sănătății și vitalității pielii. Gălbenelele, cunoscute pentru proprietățile lor calmante și reparatoare, se alătură efectelor regenerative ale coada-calului, creând o băutură ideală pentru […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.