Briose cu pina-colada

Printeaza

Briose cu pina-colada din: forme din hartie, faina, praf de copt, bicarbonat, fulgi de cocos, ananas, ou, zahar brun, ulei, iaurt, esenta de rom.

Ingrediente:briose cu pina colada

  • 12 forme din hârtie de copt
  • 90g făină integrală
  • 100 g făină tip 405
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 1/2 linguriţă bicarbonat
  • 50g fulgi de cocos
  • 300 g ananas (din conservă)
  • 1 ou
  • 120 g zahăr brun
  • 80 ml ulei de floarea- soarelui
  • 250 g iaurt natur
  • 1 fiolă esenţă de rom

 

Mod de preparare:

Preîrîcălziţi cuptorul la 180 °C. Aşezaţi formele din hârtie In tava pentru brioşe. Amestecaţi bine făina, bicarbonatul şi fulgii de cocos.

Turnaţi ananasul într-o strecurătoare, lăsaţi să se scurgă şi tăiaţi apoi 250 g în cubuleţe mici şi 50 g în 12 bucăţi egale. Bateţi oul. Adăugaţi zahăr, ulei, iaurt. Puneţi esenţa de rom şi cubuleţele de ananas, adăugaţi compoziţia de făină şi amestecaţi până se integrează complet.

Umpleţi uniform aluatul in forme şi lăsaţi să se coacă 20-25 de minute pe raftul din mijloc al cuptorului. Scoateţi brioşele şi lăsaţi-le 5 minute în forme.

Serviţi brioşele decorate cu ananas şi fulgi de cocos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.