Ciorba de pui a la grec cu legume
PrinteazaCiorba de pui a la grec cu legume din: telina, morcovi, ceapa, smantana, patrunjel, mustar, piept de pui, orez.
- 1 ţelină
- 3 morcovi
- 1 ceapa
- 300 g smântână
- 1 legătură pătrunjel
- 700 g piept de pui
- 10 g muştar
- 2 bucăţi cub găină
- 50 g orez
Mod de preparare:
Pui la fiert legumele şi pieptul de pui, tăiate cubuleţe, împreună cu cubul de gaina. După ce au fiert, adaugi şi 2-3 linguri de orez (50 g) şi mai fierbi câteva minute.
Intre timp, amesteci smântână cu o lingură de muştar. Amestecul îl pui în supă, dar nu înainte de a îl tempera puţin cu câteva linguri de supă fierbinte.
Iei oala de pe foc şi presari pătrunjel verde deasupra.
Ciorba de pui a la grec cu legume
Pofta buna!