Rulouri de banane cu unt de migdale

Printeaza

Rulouri de banane cu unt de migdale din: banane, unt de migdale.

Ingrediente:

  • patru ceşti de banane feliate
  • o ceaşcă de unt de migdale

 

Mod de preparare:

Rulouri de banane cu unt de migdale: Puneţi toate ingredientele într-un mixer şi faceţi-le piure, până se omogenizează.

Turnaţi piureul în tăvile deshidratorului pe folie. Deshidrataţi-l la temperatura de 57 grade C, timp de patru până la şase ore.

Lăsaţi blatul astfel obţinut să se răcească, timp de zece-cincisprezece minute.

Desprindeţi-l de tava deshidratorului, tăiaţi-l în porţiuni rectangulare şi rulaţi-le strâns în formă de cilindri.

Dacă vreţi să păstraţi mai mult timp rulourile, înveliţi-le strâns în celofan.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Supă cremă de dovlecei cu curry

Supă cremă de dovlecei cu curry din: dovlecei, ceapa, usturoi, cartof, ulei de masline, pudra de curry, supa de legume, lapte de cocos, sare, piper. Această supă cremoasă este o opțiune delicioasă și sățioasă pentru mesele de post sau pentru oricine dorește să savureze un preparat vegetarian plin de arome.   Ingrediente: 500 g dovlecei, […]

Pui in aluat cu sos iute de casa

Pui in aluat cu sos iute de casa din: piept de pui, orez cu legume, aluat de patiserie, ou, jeleu de coacaze rosii, sos worcestershire, suc de lamaie, tabasco. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.