Supă cremă de dovlecei cu curry din: dovlecei, ceapa, usturoi, cartof, ulei de masline, pudra de curry, supa de legume, lapte de cocos, sare, piper. Această supă cremoasă este o opțiune delicioasă și sățioasă pentru mesele de post sau pentru oricine dorește să savureze un preparat vegetarian plin de arome. Ingrediente: 500 g dovlecei, […]
Rulouri de banane cu unt de migdale
PrinteazaRulouri de banane cu unt de migdale din: banane, unt de migdale.
Ingrediente:
- patru ceşti de banane feliate
- o ceaşcă de unt de migdale
Mod de preparare:
Rulouri de banane cu unt de migdale: Puneţi toate ingredientele într-un mixer şi faceţi-le piure, până se omogenizează.
Turnaţi piureul în tăvile deshidratorului pe folie. Deshidrataţi-l la temperatura de 57 grade C, timp de patru până la şase ore.
Lăsaţi blatul astfel obţinut să se răcească, timp de zece-cincisprezece minute.
Desprindeţi-l de tava deshidratorului, tăiaţi-l în porţiuni rectangulare şi rulaţi-le strâns în formă de cilindri.
Dacă vreţi să păstraţi mai mult timp rulourile, înveliţi-le strâns în celofan.
Pofta buna!
Pui in aluat cu sos iute de casa
Pui in aluat cu sos iute de casa din: piept de pui, orez cu legume, aluat de patiserie, ou, jeleu de coacaze rosii, sos worcestershire, suc de lamaie, tabasco. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în […]