Chisel de mere

Printeaza

Chisel de mere din: suc de mere, zahar, amidon.

Ingrediente:Chisel de mere

  • 1 pahar suc de mere
  • 1 lingurâ zahăr
  • 1/2 linguriţâ ami­don

 

 

 

Mod de preparare:

Se curâţâ merele, se dau pe râzâtoare şi se storc. Se pune la fiert jumâtate din sucul de mere, şi cînd fierbe, i se adaugâ zahârul, amestecat cu amidonul şi 2-3 linguri de apâ.

Se lasâ sâ fiarbă 5-10 minute, se ia de pe foc şi se amestecâ cu sucul de mere nefiert. Se serveşte la pahar, cald sau rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.