Fasii de dovlecei marinate

Printeaza

Fasii de dovlecei marinate din: dovlecei, ulei de masline, suc de lamaie, sare, usturoi, boia, rozmarin.

Ingrediente:Fasii de dovlecei marinate

  • patru dovlecei de mărime medie
  • sase linguri de untdelemn de măsline
  • o lingură de suc de lămâie
  • două linguriţe de sare
  • doi căţei de usturoi
  • un vârf de linguriţă de boia
  • două linguri de rozmarin proaspăt

 

Mod de preparare:

Tăiaţi dovleceii în fâşii mici şi subţiri, folosind un cuţit bine ascuţit.

Intr-un mixer, procesaţi untdelemnul de măsline, sucul de lămâie, sarea, usturoiul, boiaua şi rozmarinul, până obţineţi un sos.

Inmuiaţi fiecare fâşie de dovlecel în sos şi aşterneţi-o pe o tavă a deshidratorului, cu folie nelipicioasă.

Deshidrataţi la 63 grade C, timp de e oră. Reduceţi temperatura la 46 grade C şi continuaţi deshidratarea, timp de două ore, până când dovleceii se pot mânca.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.