Spuma de fructe cu frisca

Printeaza

Spuma de fructe cu frisca din: oua, fructe, smantana, zahar vanilat, sare.

Ingrediente:Spuma_de_fructe_cu_frisca

  • 4 albuşuri
  • 400 g fructe roşii (căpşune, fructe de pădure)
  • 200 ml smântână pentru frişcă
  • 200 g zahăr
  • 1-2 pliculeţe cu zahăr vanilat
  • sare

 

Mod de preparare:

Bate albuşurile spumă cu un praf de sare. Când au început să se întărească, adaugă zahărul treptat.

Opreşte două linguri cu fructe şi restul pune-le peste spuma de mai sus, apoi amestecă-le bine.

Toarnă spuma de fructe în pahare până la jumătate, apoi frişcă bătută cu zahărul vanilat, fructele oprite
zdrobite cu o furculiţă şi din nou spumă de fructe. Dă la rece şi serveşte după două ore.

Spuma de fructe cu frisca

Spuma_de_fructe_cu_frisca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.