Spuma de fructe cu frisca
PrinteazaSpuma de fructe cu frisca din: oua, fructe, smantana, zahar vanilat, sare.
- 4 albuşuri
- 400 g fructe roşii (căpşune, fructe de pădure)
- 200 ml smântână pentru frişcă
- 200 g zahăr
- 1-2 pliculeţe cu zahăr vanilat
- sare
Mod de preparare:
Bate albuşurile spumă cu un praf de sare. Când au început să se întărească, adaugă zahărul treptat.
Opreşte două linguri cu fructe şi restul pune-le peste spuma de mai sus, apoi amestecă-le bine.
Toarnă spuma de fructe în pahare până la jumătate, apoi frişcă bătută cu zahărul vanilat, fructele oprite
zdrobite cu o furculiţă şi din nou spumă de fructe. Dă la rece şi serveşte după două ore.
Spuma de fructe cu frisca
Pofta buna!