Corabioare cu peste afumat

Printeaza

Corabioare cu peste afumat din: lamai, peste, crema de branza, ceapa, nuca, unt, smantana, nucsoara, suc de lamaie.

Ingrediente:Corabioare cu peste afumat

  • 2 lămâi
  • 1 peşte afumat
  • 200 g cremă de brânză
  • 1-2 fire de ceapă verde
  • 2 linguri cu unt
  • 50 g nucă
  • 100 g smântână
  • nucşoară
  • suc de lămâie

 

Mod de preparare:

Curăţă peştele afumat de pieliţă şi oase. Mărunţeşte-l bine. Bate crema de brânză cu untul până obţii o compoziţie cremoasă.

Intr-un castronel din ceramica (nu de plastic), amestecă peştele şi crema de brânză cu unt, ceapa verde tocată foarte mărunt şi nuca.

Adaugă în compoziţie smântână şi un pic de suc de lămâie (după gust), cât să obţii o cremă spumoasă. Taie lămâile în două, scobeşte-le cu atenţie şi umple-le cu crema de peşte.

Presară deasupra praf de nucşoară.

Corabioare cu peste afumat

Corabioare cu peste afumat

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.