Corabioare cu peste afumat
PrinteazaCorabioare cu peste afumat din: lamai, peste, crema de branza, ceapa, nuca, unt, smantana, nucsoara, suc de lamaie.
- 2 lămâi
- 1 peşte afumat
- 200 g cremă de brânză
- 1-2 fire de ceapă verde
- 2 linguri cu unt
- 50 g nucă
- 100 g smântână
- nucşoară
- suc de lămâie
Mod de preparare:
Curăţă peştele afumat de pieliţă şi oase. Mărunţeşte-l bine. Bate crema de brânză cu untul până obţii o compoziţie cremoasă.
Intr-un castronel din ceramica (nu de plastic), amestecă peştele şi crema de brânză cu unt, ceapa verde tocată foarte mărunt şi nuca.
Adaugă în compoziţie smântână şi un pic de suc de lămâie (după gust), cât să obţii o cremă spumoasă. Taie lămâile în două, scobeşte-le cu atenţie şi umple-le cu crema de peşte.
Presară deasupra praf de nucşoară.
Corabioare cu peste afumat
Pofta buna!