Supa energizanta de vegetale marine cu lastari
PrinteazaSupa energizanta de vegetale marine cu lastari din: alge, mar, lastari de floarea-soarelui, muguri de pin, apa, avocado.
- un sfert de ceaşcă de alge dulse integrale sau o lingură de alge dulse praf
- o ceaşcă de măr, mărunţit
- două ceşti de lăstari de floarea-soarelui
- o jumătate de ceaşcă de muguri de pin
- o ceaşcă de apă
- o jumătate de ceaşcă de avocado, măruntit
Mod de preparare:
Lăsaţi algele la înmuiat în apă timp de cinci minute, apoi scurgeţi-le. Dacă folosiţi alte vegetale marine, cele mai multe trebuie să fie lăsate la înmuiat timp de aproximativ treizeci de minute.
Cele sub formă de pudră nu trebuie să fie înmuiate.în apă.
Puneţi toate ingredientele, cu excepţia avocadoului, într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează. La sfârşit, amestecaţi scurt şi avocadoul.
Pofta buna!