Supa energizanta de vegetale marine cu lastari

Printeaza

Supa energizanta de vegetale marine cu lastari din: alge, mar, lastari de floarea-soarelui, muguri de pin, apa, avocado.

Ingrediente:Supa energizanta de vegetale marine cu lastari

  • un sfert de ceaşcă de alge dulse integrale sau o lingură de alge dulse praf
  • o ceaşcă de măr, mărunţit
  • două ceşti de lăstari de floarea-soarelui
  • o jumătate de ceaşcă de muguri de pin
  • o ceaşcă de apă
  • o jumătate de ceaşcă de avocado, măruntit

 

Mod de preparare:

Lăsaţi algele la înmuiat în apă timp de cinci minute, apoi scurgeţi-le. Dacă folosiţi alte vegetale marine, cele mai multe trebuie să fie lăsate la înmuiat timp de aproximativ treizeci de minute.

Cele sub formă de pudră nu trebuie să fie înmuiate.în apă.

Puneţi toate ingredientele, cu excepţia avocadoului, într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează. La sfârşit, amestecaţi scurt şi avocadoul.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.