Pate din ciuperci

Printeaza

Pate din ciuperci din: migdale, susan negru, ciuperci, sos de soia, salvie, menta, sare, boia.

Ingrediente:

  • o ceaşcă de migdale
  • un sfert de ceaşcă de seminţe de susan negru
  • o ceaşcă de ciuperci albe
  • o jumătate de ceaşcă de alt fel de ciuperci
  • două linguri de sos de soia
  • o lingură de ghimbir ras
  • o linguriţă de salvie
  • o linguriţă de mentă
  • un vârf de linguriţă de sare
  • un vârf de linguriţă de boia

 

Mod de preparare Pate din ciuperci:

Inmuiaţi migdalele în apă, timp de douăsprezece ore. Inmuiaţi seminţele de susan negru în apă, timp de o oră. Scurgeţi-le şi clătiţi-le.

Intr-un mixer, procesaţi migdalele şi seminţele de susan până se sfărâmă bine.

Adăugaţi ingredientele rămase şi procesaţi-le în continuare, până se omogenizează.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.