Pate din ciuperci
PrinteazaPate din ciuperci din: migdale, susan negru, ciuperci, sos de soia, salvie, menta, sare, boia.
Ingrediente:
- o ceaşcă de migdale
- un sfert de ceaşcă de seminţe de susan negru
- o ceaşcă de ciuperci albe
- o jumătate de ceaşcă de alt fel de ciuperci
- două linguri de sos de soia
- o lingură de ghimbir ras
- o linguriţă de salvie
- o linguriţă de mentă
- un vârf de linguriţă de sare
- un vârf de linguriţă de boia
Mod de preparare Pate din ciuperci:
Inmuiaţi migdalele în apă, timp de douăsprezece ore. Inmuiaţi seminţele de susan negru în apă, timp de o oră. Scurgeţi-le şi clătiţi-le.
Intr-un mixer, procesaţi migdalele şi seminţele de susan până se sfărâmă bine.
Adăugaţi ingredientele rămase şi procesaţi-le în continuare, până se omogenizează.
Pofta buna!