Placinta cu dovlecei si cascaval

Printeaza

Placinta cu dovlecei si cascaval

 

 

Ingrediente:

  • 250 g aluat fraged congelat
  • 300 g dovlecei
  • 200 g brânză dulce (de vaci)
  • 2 ouă
  • 100 g caşcaval
  • 3 roşii
  • 2 căţei de ustu­roi
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi dovleceii şi usturo­iul, tai dovleceii rondele, roşiile bucăţele şi usturoiul mărunt şi le căleşti pe toate în ulei. Laşi să scadă, dai legumele deoparte şi le amesteci cu brânza dulce fărâmiţată, caşcavalul ras şi ouăle bătute.

Potriveşti apoi de sare şi piper. Intinzi aluatul într-un vas uns cu ulei şi tapetat cu făină, pui compoziţia de dovlecei şi dai plăcinta la cuptor pentru 40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.