Placinta cu dovlecei si cascaval
Printeaza
Ingrediente:
- 250 g aluat fraged congelat
- 300 g dovlecei
- 200 g brânză dulce (de vaci)
- 2 ouă
- 100 g caşcaval
- 3 roşii
- 2 căţei de usturoi
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Cureţi dovleceii şi usturoiul, tai dovleceii rondele, roşiile bucăţele şi usturoiul mărunt şi le căleşti pe toate în ulei. Laşi să scadă, dai legumele deoparte şi le amesteci cu brânza dulce fărâmiţată, caşcavalul ras şi ouăle bătute.
Potriveşti apoi de sare şi piper. Intinzi aluatul într-un vas uns cu ulei şi tapetat cu făină, pui compoziţia de dovlecei şi dai plăcinta la cuptor pentru 40 de minute.
Pofta buna!