Burger american cu sos Barbeque

Printeaza

Burger american cu sos Barbeque din: carne tocata de vita, bacon, branza Cheddar, rosie, salata iceberg, chifle de hamburger, sare, piper, mustar, miere, sos de soia, ketchup, sos Worcestershire, ulei.

Ingrediente:Burger american cu sos Barbeque

  • 1 kg carne tocată de vită
  • 5 felii de bacon
  • 100 g brânză Cheddar
  • 1 roşie
  • 5 frunze de salată iceberg
  • 5 chifle de hamburger
  • sare şi piper negru după gust

Pentru sosul barbecue:

  • 1 lingură muştar
  • 1 lingură muştar cu boabe întregi
  • 3 linguri de miere
  • 1 linguriţă sos de soia light
  • 2 linguriţe sos de soia dark
  • 2 linguri de ketchup
  • 1 lingură sos Worchestershire
  • 1 lingură ulei de floarea soarelui
  • sare şi piper negru după gust

 

Mod de preparare:

Pentru sos, amestecaţi toate ingredientele amintite şi bateţi-le cu o paletă până la omogenizare.

Asezonaţi carnea tocată cu sare şi piper negru şi amestecaţi. Formaţi cinci chiftele de hamburger şi prăjiţi-le pe grătar, alături de bacon

Odată ce au prins o crustă crocantă, ungeţi partea prăjită cu sos. întoarceţi şi aşezaţi baconul şi o felie de brânză pe burger.

Tăiaţi chiflele în jumătate şi prăjiţi-le pe grătar rapid, pe ambele părţi. Aşezaţi câte un burger pe fiecare chifla împreună cu baconul şi brânza, şi puneţi deasupra o felie de roşie şi o frunză de salată iceberg.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.