Minitarte cu ou

Printeaza

Minitarte cu ou din: foi de placinta, ulei, oua, ceapa, usturoi, spanac, sare, piper.

Ingrediente:Minitarte cu ou

  • 1 pachet foi de plăcintă
  • ulei, pentru uns foile
  • 4 ouă

Pentru umplutură:

  • 1 ceapă
  • 1 lingură ulei
  • 4 căţei usturoi
  • 600 g spanac
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai ceapa julien şi o căleşti în ulei. Adaugi usturoiul tocat. Sotezi spanacul 10 minute, presari sare, piper şi-l laşi la răcit.

Ungi cu ulei fiecare formă de tartă, apoi aşezi în ele câte 5-6 foi de plăcintă unse cu ulei. Pentru finalizarea umpluturii, amesteci spanacul cu ceapa şi usturoiul.

Umpli cu spanac tartele şi le dai la cuptor până când se coace aluatul. Le serveşti cu câte un ou fiert, tăiat pe jumătate.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.