Minitarte cu ou
PrinteazaMinitarte cu ou din: foi de placinta, ulei, oua, ceapa, usturoi, spanac, sare, piper.
- 1 pachet foi de plăcintă
- ulei, pentru uns foile
- 4 ouă
Pentru umplutură:
- 1 ceapă
- 1 lingură ulei
- 4 căţei usturoi
- 600 g spanac
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tai ceapa julien şi o căleşti în ulei. Adaugi usturoiul tocat. Sotezi spanacul 10 minute, presari sare, piper şi-l laşi la răcit.
Ungi cu ulei fiecare formă de tartă, apoi aşezi în ele câte 5-6 foi de plăcintă unse cu ulei. Pentru finalizarea umpluturii, amesteci spanacul cu ceapa şi usturoiul.
Umpli cu spanac tartele şi le dai la cuptor până când se coace aluatul. Le serveşti cu câte un ou fiert, tăiat pe jumătate.
Pofta buna!