Dovlecei umpluti cu pui si masline
PrinteazaDovlecei umpluti cu pui si masline din: dovlecei, piept de pui, rosii, ou, cascaval, malsine, ulei, sare, piper, patrunjel.
- 4 dovlecei
- 2 felii piept de pui
- 2 roşii
- un ou
- 4 linguri caşcaval
- 100 g măsline fără sâmburi
- ulei
- sare
- piper
- pătrunjel
Mod de preparare:
Dovleceii se taie pe lung şi se scobesc, apoi se presară cu sare.
Miezul dovleceilor se amestecă uşor cu carnea tăiată cuburi mici sau tocată, roşiile curătate de pielite şi miez, oul şi măslinele, sare şi piper.
Se şterg cojile de dovlecei, se ung cu ulei şi se repartizează umplutura în ele. Se presară cu caşcaval şi se lasă la cuptor pentru 30 de minute.
Se servesc cu pătrunjel deasupra.
Pofta buna!