Dovlecei umpluti cu pui si masline

Printeaza

Dovlecei umpluti cu pui si masline din: dovlecei, piept de pui, rosii, ou, cascaval, malsine, ulei, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Dovlecei umpluti cu pui si masline

  • 4 dovlecei
  • 2 felii piept de pui
  • 2 roşii
  • un ou
  • 4 linguri caşcaval
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Dovleceii se taie pe lung şi se scobesc, apoi se presară cu sare.

Miezul dovleceilor se amestecă uşor cu carnea tăiată cuburi mici sau tocată, roşiile curătate de pielite şi miez, oul şi măslinele, sare şi piper.

Se şterg cojile de dovlecei, se ung cu ulei şi se repartizează umplutura în ele. Se presară cu caşcaval şi se lasă la cuptor pentru 30 de minute.

Se servesc cu pătrunjel deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.