Ciorba ruseasca cu varza acra

Printeaza

Ciorba ruseasca cu varza acra din: varza acra, carne de vita, morcovi, ceapa, ulei, marar, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba_ruseasca_cu_varza_acra

  • varză acră de o săptămână
  • 500 g carne de vită
  • 2 morcovi
  • 2 rosii
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se pune la fiert în apă cu sare, se ia spuma şi se lasă pe foc aproximativ două ore. În ulei se căleşte ceapa tăiată mărunt, apoi se adaugă rosiiie şi morcovii, toate tăiate cuburi.

Se pune şi varza tăiată fidelută la călit, se lasă 5 minute, se adaugă 2-3 linguri din supa de vită, se mai lasă 5 minute şi apoi se toarnă toată supa de vită, fără carne.

Se lasă la fiert în jur de 20 de minute şi, la masă, se aduce cu sare, piper, mărar deasupra si bucătele de carne.

Ciorba ruseasca cu varza acra

Ciorba_ruseasca_cu_varza_acra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.